Головна » 2015 » Жовтень » 1 » Свято "Чари осені"
18:30
Свято "Чари осені"

                Усі свята, загальнодержавні і особисті, не обходяться без квітів. Вони своєю красою та пахощами не лише прикрашають свято, але і створюють гарний настрій. У різні часи й у різних народів тендітні творіння природи завжди були учасниками багатьох урочистих подій.

           Так, 1 жовтня  в Будинку дитячої та юнацької творчості  відбулося традиційне «Свято осені». Керівники гуртків та їх вихованці з нетерпінням чекали свята. Адже - це свято краси, свято добра, свято радості, свято казки. Кожен гурток підготував по три творчих композиції з квітів, овочів та фруктів і звичайно, захист до них. Темою композицій було «Моя Батьківщина – Україна». Організатор свята , керівник гуртка «Українська вишивка» , Корчевська Ольга Василівна разом з гуртківцями підготували святкову програму і подарували усім присутнім справжню атмосферу осіннього балу.

            Нарешті відбувся захід. Компетентне журі (методисти РМК- Штанько Оксана Миколаївна, та Островський Віктор Станіславович) підвели підсумки:

І місце отримали гуртки «Паперопластика» (керівник-Бурковська Леся Володимирівна), «Початково-технічне моделювання» (керівник-Карасевич Ніна Анатоліївна), «Традиційна українська кулінарія» (керівник-Потапова Ірина Іванівна).

ІІ місце між собою розділили гуртки «М’яка іграшка» (керівник-Овсійчук Люба Федорівна), «Українська вишивка» (керівник-Корчевська Ольга Василівна), «Чарівний бісер» (керівник-Щукіна Наталя Вікторівна).

Директор Коваль Людмила Антонівна від щирого серця подякувала усім присутнім та організаторам свята за принесені хвилини краси та радості.

 

 

 

 

 

Переглядів: 428 | Додав: metodust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar