Головна » Архів матеріалів

   29 листопада 2018 року у Віньковецькому БДЮТ відбувся  майстер -клас "Чарівний світ паперопластики"  для вчителів трудового навчання шкіл району.Організувала майстер -клас  керівник гуртка паперопластики Буркоаська Леся Володимирівна. Виготовляли квіти та новорічні сніжинки. Майстер -клас усім сподобався.

    ... Читати далі »

Переглядів: 250 | Додав: metodust | Дата: 29.11.2018 | Коментарі (0)

     До дня  вшанування світлої пам’яті невинних жертв Голодомору 22 листопада 2018 року бібліотечними працівниками для вихованців Віньковецького БДЮТ було проведено годину скорботи пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років " Запали свічку пам'яті."В цю мить кожен школяр замислився про той непереборний жах, який охоплює людину в момент, коли дитина просить у матері їсти, а навіть малесенького шматочка хліба немає, про нестерпний біль від втрати рідних...Наш найсвятіший обов’язок сьогодні – зберегти  пам’ять про всіх, хто не дожив, недолюбив, пам’ять про живих і ненароджених. Ніхто не має права про це забути. Ми мусимо пам’ятати про кожного, кого тогочасний режим змусив страждати і гинути страшною смертю, не дав розквітнути новим паросткам життя, аби ... Читати далі »

Переглядів: 267 | Додав: metodust | Дата: 23.11.2018 | Коментарі (0)

      Щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року) вся Україна вже 5-й рік поспіль відзначає День Гідності та Свободи.
   На знак пам’яті про героїв, які поклали свої життя за Свободу та Гідність нашої держави  та з нагоди  Дня Гідності і Свободи 21 листопада 2018 року у  Віньковецькому БДЮТ працівниками центральної районної бібліотеки разом з керівником гуртка "Ми-українці!" Любою Інною Анатоліївною було організовано та проведено історичний спогад"Ти у наших серцях,Україно"Учасники заходу ознайомились з поняттями «гідність»  та «свобода», отримали інформацію про події на Майдані Незалежності та на Сході України,  про героїв, які віддали життя за Україну. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять всіх героїв, які віддали своє життя за Україн ... Читати далі »

Переглядів: 227 | Додав: metodust | Дата: 21.11.2018 | Коментарі (0)

    15 листопада у приміщенні Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва відбувся обласний фестиваль української патріотичної пісні «Україно, любий край!» закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Захід організовано та проведено Департаментом освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді з метою виховання національно-патріотичних почуттів та шанобливого ставлення до Батьківщини. У конкурсі взяли участь 62 вокальні групи (понад 550 вихованців) з 11 районів, 6 міст та 23 об’єднаних територіальних громад у таких вікових категоріях: молодша – від 7 до 13 років та старша – від 13 до 18 років.Від Віньковецького району активну участь у фестивалі прийняли вихованці гуртка ВІА Віньковецького БДЮТ на базі Зіньківського НВК під керівництвом керівника ... Читати далі »

Переглядів: 242 | Додав: metodust | Дата: 16.11.2018 | Коментарі (0)

  Надворі осінь.Прекрасна осіння пора.Красива ,багряна, золотокоса осінь   розмалювала золотим пензлем все навкруги: ліс,поля,став, садок. 07 листопада 2018 року у Віньковецькому БДЮТ відбувся осінній бал "Осінь така мила,чарівна". У святі були задіяні вихованці семи гуртків,які проявили свої здібності і таланти. Справжніми господарями були ведучі - Трембовецький Павлік та Балан  Вероніка.Вже стало доброю традицією обирати з осінніх красунь одну - найкращу та присвоїти їй титул "Королеви осіннього  балу". .Свято прикрашало багато конкурсів,пісень, танців. Конкурси: збери урожай,скульптор,зроби намисто.акторська майстерність, прогулянка під дощем. Королевою осіннього балу стала вихованка гуртка початкового технічного моделювання - Жарикова Дарина. Від членів журі всі учасники конкурсів отримали солодощі.В  кінці свята вихованці гуртка " ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: metodust | Дата: 08.11.2018 | Коментарі (0)

 30 жовтня 2018 року Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді спільно з Хмельницьким професійним ліцеєм електроніки проведено обласний конкурс-змагання з радіоелектронного конструювання.Захід проводився з метою стимулювання в учнівської молоді творчого та інтелектуального розвитку, підвищення технічної майстерності вихованців, поглиблення рівня їх знань у галузі радіоелектроніки. У конкурсі-змаганні взяли участь 36 вихованців закладів позашкільної освіти із 6 районів, 5 міст та 4 об’єднаних територіальних громад області.Учасники виборювали першість у двох вікових категоріях: молодша – до 15 років та старша – до 18 років. Їм необхідно було підтвердити свої теоретичні знання та практичні навички. Досить цікавою була друга частина змагань – розробка друкованої плати та монтаж радіоелектронного пристрою. Оцінюв ... Читати далі »

Переглядів: 241 | Додав: metodust | Дата: 01.11.2018 | Коментарі (0)

   30 жовтня 2018 року у Зіньківському НВК  відбувся регіональний  збір лідерів та координаторів учнівського самоврядування.Активну участь у зборі прийняли вихованці гуртків "Юні екскурсоводи","Писанкарство",під керівництвом керівників гуртків Когут В.Й.,Бернацької Г.Й.,провівши екскурсію по історичних місцях Зінькова.

       ... Читати далі »

Переглядів: 214 | Додав: metodust | Дата: 31.10.2018 | Коментарі (0)

    18 жовтня 2018 року,з нагоди урочистого відкриття ІХ Міжнародного мовно- літературного конкурсу ім. Т.Г. Шевченка,  учні Зіньківського НВК, вони ж і вихованці гуртків «Писанкарство» та «Юні екскурсоводи» (керівники Бернацька Г. Й. та Когут В.Й ), не в перший раз, здійснили невелику подорож до Хмельницького  академічного театру ім. М.Старицького,  де мали нагоду подивитися виставу «Назар Стодоля».

      ... Читати далі »

Переглядів: 262 | Додав: metodust | Дата: 19.10.2018 | Коментарі (0)

Традиційний Чемпіонат області серед працівників закладів освіти з пішохідного туризму «Листопад-2018″ відбувся біля Голубих озер, у лісовому масиві поблизу села Стригани з 10 по 14 жовтня. Щорічні змагання проводяться з метою популяризації спортивного туризму серед педагогів області, розвитку його як засобу активного відпочинку, оздоровлення, пропаганди здорового способу життя та є своєрідним полігоном для підготовки педагогічних кадрів, які займаються з учнівською молоддю дитячо-юнацьким туризмом. У змаганнях взяли участь 14 команд з 2 районів, 7 об’єднаних територіальних громад та 4 міст області. На урочистому відкритті учасників вітали директор Департаменту освіти Хмельницької ОДА Фасоля Олег Іванович, голова Славутської районної державної адміністрації Маршук Богдан Петрович, голова Крупецької сільської ради Михалюк Валерій Анатолійович, директор Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Колесник Наталія Вячеславівна.  В прогр ... Читати далі »

Переглядів: 261 | Додав: metodust | Дата: 15.10.2018 | Коментарі (0)

  13 жовтня 2018 року керівник гуртка "Ми -українці" Люба Інна Анатоліївна  разом зі своїми вихованцями здійснили екскурсію в світ живої природи - осінній ліс..Був дуже гарний,сонячний і насичений день..Мета походу -: берегти природу! І не залишати за собою  сміття.Гуртківці прибрали місце відпочинку біля ставка,розкопали джерельце,смажили сосиски,картоплю і дуже весело провели час.Похід до осіннього лісу пройшов чудово,залишивши за собою багато вражень.

        ... Читати далі »

Переглядів: 295 | Додав: metodust | Дата: 14.10.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 34 35 »