Головна » 2016 » Лютий » 18 » Засідання Ради старшокласників
15:41
Засідання Ради старшокласників

         18 лютого 2016 року в будинку дитячої та юнацької творчості відбулося засідання районної Ради старшокласників, на якому були присутні лідери учнівського самоврядування та педагоги-організатори.

         Методист будинку дитячої та юнацької творчості,Єлізарова Ірина Михайлівна проаналізувала роботу учнівського самоврядування за І семестр. Під час круглого столу були запропоновані проекти, щодо розвитку самоврядування. А саме :

- флешмоб до дня пам'яті небесної сотні (20 лютого)- учні разом з учнівським самоврядуванням читають поезію напам'ять та знімають відеоролик;

- святкування 145 років від дня народження Лесі Українки (25 лютого);

- проект "Книга пошани"-метою проекту є власноруч створена книга, в якій будуть розміщені фотографії, автобіографії, грамоти і дипломи учнів школи, які примножують славу;

- проект "Квітневий комікс"- створення електронного коміксу-газети, щодо святкування 1 квітня в школі;

- проект "Книга пам'яті"- учасники конкурсу разом з батьками можуть підготувати книгу пам'яті свого роду, яка повинна бути добре оформлена, містити сімейні історії або представників родини, які брали участь у Великій Вітчизняній війні-на фронті, в тилу, в партизанських загонах, у підпіллі, були вивезені в Німеччину.

         В кінці засідання для усіх учасників був проведений майстер-клас, бібліографом Віньковецької ЦРБ Жук Мариною Іллівною "Підвищення ІКТ-компетентності:створення ефективної презентації та буклетів".

Переглядів: 404 | Додав: metodust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar