Головна » 2023 » Червень » 23 » ПІДСУМКИ ОГЛЯДУ КОНКУРСУ ТА ВИСТАВКИ ДЕКОРАТИВНО - УЖИТКОВОГО МИСТЕЦТВА
13:32
ПІДСУМКИ ОГЛЯДУ КОНКУРСУ ТА ВИСТАВКИ ДЕКОРАТИВНО - УЖИТКОВОГО МИСТЕЦТВА

Підведено підсумки обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти. ДИПЛОМОМ І СТУПЕНЯ серед 22 селищних територіальних громад нагороджено здобувачів освіти та педагогів Віньковецької селищної територіальної громади. Наказ ХОЦНТТУМ від 21.06.2023 № 86

Дипломами лауреатів обласного огляду-конкурсу нагороджено: у номінація «лялькові театри» - гурток «Ляльковий театр» Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Слобідко-Охрімовецької гімназії, керівник Олена Луцишина; у номінації «читці» -Комірко Дарину, ученицю Віньковецького ліцею, керівник Дарина Овчарук; у номінації «хореографія» - дитячого зразковий хореографічний ансамбль «Чарівний каблучок» Віньковецького ліцею, керівник Оксана Лемешева; у номінації «малі вокальні форми та солісти» - Дригу Наталю, ученицю Дашковецького ліцею, керівник Вірінея Федорчук; у номінації «інструментальні ансамблі та оркестри» - Кошая Назара, учня Віньковецького ліцею, керівник Владислав Герасимчук.

В оригінальній формі подали вихованці Віньковецького БДЮТ та ЗЗСО перелік робіт виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва . Особливо цікавий майстер-клас проведено вихованцями гуртка «М’яка іграшка». У Віньковецькій громаді поряд з традиційними техніками вихованцями Будинку творчості дітей та юнацтва було представлено гурток «Кулінарія», на якому вихованці готують різні смаколики для себе та частують своїх однолітків.

Дякуємо УСІМ УЧАСНИКАМ обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти за високий результат. Велика вдячність ХУДОЖНІМ КЕРІВНИКАМ ТА КЕРІВНИКАМ ГУРТКІВ за професоналізм та розвиток творчих та обдарованих вихованців. Спасибі БАТЬКАМ за віру та підтримку творчого потенціалу дітей. Дякуємо Збройним Силам України за можливість представляти таланти!

      

Переглядів: 32 | Додав: metodust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar