Головна » 2016 » Лютий » 13 » День Святого Валентина
20:47
День Святого Валентина

Любов людська велику силу має,
Вона вогнем запалює серця.
Людей на дужих крилах піднімає
І робить диво-дивне без кінця.
Вона весь світ кладе тобі під ноги,
Щоб ти творив, вершив, летів, співав.
І щоб усі, колись важкі дороги.
Ти з легкістю і радістю долав.

          14 лютого, день Святого Валентина-покровителя всіх закоханих. Саме в цей день найкращими словами, що причаїлись у найпотаємніших глибинах сердець передають закохані одне одному свої почуття, даруючи "валентинки".

          Це свято і не оминуло наш будинок творчості.Так, напередодні  керівник гуртка "Паперопластика" Бурковська Леся Володимирівна разом із методистом Єлізаровою Іриною Михайлівною провели конкурсно-розважальну програму "Валентин і Валентинка БДЮТ". Від кожного гуртка були представлені пари, які змагалися за титул "Валентина і Валентинки". Учасники виконували різноманітні завдання. Перший конкурс "Візитка", в якому кожній парі необхідно було представити себе оригінальним способом. Далі учасники відповідали на цікаві запитання, продемонстрували свої таланти в танцях різного жанру.Конкурс "Господарочка" визначив хто з дівчат розбирається в  видах круп.В свою чергу хлопцям запропонували намалювати квітку, з якою в них асоціюється образ коханої. Усі знають, що дівчатам подобаються розумні юнаки, так кожному із них потрібно було продовжити прислів'я. Під кінець свята кожна пара розказала жартівливий анекдот і завершилось усе освідченням в коханні.

          Кохання-вічна тема. Вітаємо усіх закоханих із цим прекрасним святом, а хто не закохався, бажаємо обов'язково знайти свою єдину половинку!

Переглядів: 362 | Додав: metodust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar