Головна » 2016 » Квітень » 25 » Триденний тренінг "Цифрова культура педагога-організатора " розпочато. День перший.
13:56
Триденний тренінг "Цифрова культура педагога-організатора " розпочато. День перший.

        З метою формування ІКТ-компетентності педагога-організатора та вдосконалення вміння працювати з сучасною цифровою технікою і володіти сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями розпочато триденний тренінг "Цифрова культура педагога".

        Першого дня, 25 квітня 2016 року в приміщенні будинку дитячої та юнацької творчості зібралася І група педагогів.  Тренери тренінгу Єлізарова І.М.,методист БДЮТ та Жук М.Є., бібліограф ЦРБ розповіли про "Основи комп'ютерної грамотності. Основи інформаційної грамотності" та частково продемонстрували  "Основи мультимедійної грамотності".

    Так, учасникам тренінгу у формі презентації розповіли про будову комп'ютера, основи роботи з windows; продемонстрували зручність використання "гарячих клавіш" під час роботи з ПК, а також поглибили знання у роботі  з текстовим редактором. Педагоги-організатори ознайомилися з програмою "Stamina"(програма створена, щоб навчитись швидко набирати текст). Тренери заходу запропонували учасникам безкоштовний сайт різноманітних шрифтів UKRFonts.com. Цікавим і пізнавальним стало ознайомлення з основними критеріями створення презентації а також робота з онлайн-сервісом прзентацій prezi.com та анімований онлайн-сервіс Powtoon.

      На завершення тренінгу тренер Жук М.Є, продемонструвала власноруч створені презентації та фільми з використанням онлайн-сервісів. Усі присутні отримали масу вражень і цікавої інформації. 

 

Наступний тренінг (другий день) - 29 квітня (І група)

Переглядів: 470 | Додав: metodust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar