Головна » 2016 » Вересень » 27 » Незабутня поїздка
22:05
Незабутня поїздка

24 вересня 2016 року, учні Зіньківського НВК, вихованці гуртків «Туризм і краєзнавство» та «Дивограй» відвідали чудове місто Умань. Цю поїздку ми планували вже давно, і ось нарешті свої плани втілили в реальність.

Про парк Софіївку ми чули дуже багато з розповідей знайомих і нас це дуже зацікавило. Приїхавши в Умань, ми увійшли в парк, там ми відчули атмосферу тих часів. Цей парк Станіслав Потоцький подарував своїй коханій Софії Потоцькій (є історичні дані, що закохані вінчались у Зіньківському костелі).І по сьогодні там пануєромантична атмосфера.

Під час екскурсії ми побачили багато різних водойм, безліч екзотичних рослин, а також на території дендрологічного парку ми мали змогу милуватися різноманітними скульптурами,  серед яких статуя Апполона, Орфея, Амура, Париса, Платона, Сократа, Одісея, Меркурія… 
Увійшовши в Софіївку ми походили через Павільйон Флори, крокуючи далі ми побачили водограй « Змія». Далі нас зустрічав грот Каліпсо, на території парку є фазанник, нажаль там фазанів немає. Нас також вразив Партерний амфітеатр прогулянка видалась чудовою.

Прогулянка звичайно чудова, але до дому повертатись час. 
На зворотньому шляху ми відвідали Віницький аквапарк«Маяк». Час провели класно.

Прикро, що годинник йшов не зупиняючись, не встигли озирнутись як уже й час їхати на фонтани біля фабрики«Рошен». Ну ось і наші плани здійснені. Їдучи до дому ми веселились, співали, посміхались, адже життя прекрасне. 
За цю незабутню поїздку ми щиро вдячні нашим вчителям Когут В.Й та Бернацькій Г.Й.

Рогатюк Маріна, 10 клас.

Гурток «Туризм і краєзнавство»

Переглядів: 350 | Додав: metodust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar